Together we build.
siklasicher.
siFramo je zaštitni znak koji je registriran od strane Sikla

Kao inovatori, prije 15 godina razvili smo siFramo - moćan svestrani sustav s gotovo neograničenim mogućnostima primjene. Tijekom tog vremena, milijuni metara nosivih profila ugrađeni su u projekte koji su izvođeni širom svijeta. Za nas inovacija znači stvaranje trajne dodane vrijednosti, za naše ciljane skupine u projektiranju kao i u izvođenju.

Istaknimo prednosti


siFramo ideja

Prije više od 15 godina imali smo viziju razviti novi i univerzalno primjenjivi sustav montaže instalacija za srednja opterećenja koji će udovoljiti sljedećim zahtjevima:

  • Neprekinuta veza na sve četiri strane istovremeno
  • Bez ometajućih rubova

Kao i sve Sikla inovacije, trebao je biti jednostavan i da štedi vrijeme za montažu. Stoga smo posebnu pažnju posvetili vrsti vijčane veze. Daljnjim razvojem dokazana tehnologija samooblikovanja navoja osigurala je maksimalnu fleksibilnost, sigurnost i uštedu vremena tijekom procesa montaže.

siFramo Mood

Montaža u četiri smjera predstavila je slijedeću inovaciju. Profiliranjem utora uz rub profila stvorio se idealan prijenos opterećenja u dodatno očvrslom materijalu. To je podiglo za 50% odnos funkcionalnosti i krutosti u istom materijalu. To je imalo za posljedicu uštedu vrijednih resursa i smanjenje ukupne težine konstrukcije, kao i lakše rukovanje na gradilištu i tijekom ugradnje.

Preuzimanja


Creating something special

siFramo – Everything is possible