Together we build.
siklasicher.

Izvrsna kvaliteta

Naša je filozofija stalno razvijati proizvode, sustave i usluge te uz izvrsnu kvalitetu dugoročno ispunjavati očekivanja naših klijenata.

Sikline proizvode zbog vaše sigurnosti provjeravamo u suradnji s neovisnim institutima za provjeru. Kriterije za proizvode osiguravaju vanjska i unutarnja provjera kvalitete. Odgovarajuće oznake za kvalitetu, potvrde o provjeri, dozvole i izjave o svojstvima na raspolaganju su u našem centru za preuzimanja. 

Prüfzeichen RAL Rohrbefestigung

Oznaka kvalitete „Rohrbefestigung“

Oznaka kvalitete „Rohrbefestigung“ označuje tehničku sposobnost i kvalitetu cijevnih obujmica, konzola, montažnih tračnica i pribora koje su dokazane na osnovi opsežnih neutralnih provjera.

RAL "Brandgeprüfte Rohrbefestigung"

Oznaka kvalitete „Brandgeprüfte Rohrbefestigung“

Oznaka kvalitete dodjeljuje se proizvodima koji u cijelosti ispunjavaju visoke zahtjeve za protupožarne sigurnosti pričvrsnih elemenata za cijevi.

Prüfzeichen VdS

Certifikat VdS

Sastavni dijelovi provjereni su u skladu s valjanim smjernicama VdS za sustave gašenja vodom i imaju odgovarajući certifikat.

Prüfzeichen FM

Certifikat FM

Certifikat FM označuje visokokvalificiranu provjeru i certifikat koji vrijedi u cijelom svijetu. Certifikat FM jamstvo je da sustavi i proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete i sigurnosti.

Prüfzeichen ETA

Europska tehnička suglasnost (ETA)

ETA je općepriznat certifikat za tehničku upotrebljivost građevinskog proizvoda u smislu direktive o građevinskim proizvodima u državama članicama EU-a.

Prüfzeichen CE

Oznaka CE

Oznakom CE proizvođač na vlastitu odgovornost izjavljuje da je njegov proizvod u skladu s valjanim europskim direktivama i standardima.

Prüfzeichen LGA tested

TÜV Rheinland certified

Cijevne ležajeve Simotec provjerila je ustanova TÜV Rheinland. Usklađenost s propisima koji vrijede za izgradnju cjevovoda dokumentirana je.

Prüfzeichen KIT

Karlsruher Institut für Technologie

Sustav nosača „siFramo“ provjerio je institut KIT. Usklađenost s propisima koji vrijede za izgradnju cjevovoda dokumentirana je.