Together we build.
siklasicher.

siklasicher. To je naše obećanje.
Za vaš uspjeh.

Od svog osnutka 1967. godine slijedimo jednu osnovnu ideju - za naše klijente sve mora biti siklasicher.

siklasicher za vas znači

  • sigurnost proizvoda
  • sigurnost prilikom planiranja
  • sigurnost isporuke
  • otpornost na buduće izazove

Nudimo vam usluge i načine pričvršćivanja na koje se možete osloniti u svakoj fazi naše suradnje. siklasicher je naše obećanje da ćemo pronaći najbolje, najnaprednije i najsigurnije rješenje za vas, od detaljnog planiranja i logistike do montaže, recikliranja i ponovne uporabe naših modularnih rješenja.

Želimo da se u svakom trenutku možete osloniti na nas, da se s nama u svakom trenutku osjećate siklasicher. siklasicher je naša slika o nama samima, naša misija i naš cilj. Po tome nas možete vrednovati.
„Together we build” izraz je još jednog temeljnog uvjerenja prema kojem živimo. To je dio našeg DNK-a. Samo zajedno možemo postići najbolje moguće rezultate. Stoga naš novi slogan glasi:

Together we build. siklasicher.

Želimo oblikovati budućnost zajedno s vama.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner i Reiner Klauß

Wenn wir befestigen, dann richtig

Kao jedan od vodećih specijalista za pričvrsne sustave, Sikla je stručan partner za tehnička rješenja u zgradarstvu, industrijskim postrojenjima i brodogradnji. Sikla proizvodi koriste se u više od 40 zemalja širom svijeta. Zastupljeni smo u skoro svim zemljama Europe, kroz vlastitu poslovnicu ili preko mreže distributera. Internacionalna grupa tvrtki broji više od 750 zaposlenih.

Sigurnost proizvoda

siklasicher predstavlja
sigurnost proizvoda

Naša rješenja imaju važnu ulogu u vašem projektu. Svjesni smo svoje odgovornosti. Zato se oslanjamo na beskompromisnu kvalitetu u svim aspektima naših proizvoda i sustava.

To započinje s konstrukcijom, gdje zahvaljujući dobro osmišljenoj funkcionalnosti tijekom razvoja, na kraju dobivate rješenje koje je prilagođeno vašim potrebama. Svatko tko je ikada surađivao s tvrtkom Sikla zna da su naši proizvodi ekonomični, lako sastavljivi i štede vrijeme – uz održavanje najviše kvalitete.

Da bi ispunjavali stroge standarde kvalitete, naše proizvode testiraju neovisni instituti, a sve kako bi vi mogli biti siklasicher.