Together we build.
siklasicher.

Siconnect – naša ponuda proizvoda za građevinsku tehniku

Program proizvoda Siconnect obuhvaća sve, od jednostavnih pričvrsnih elemenata i kompleksnih sustavnih rješenja do posebnih proizvoda za posebnu vrstu primjene. Proizvodi Siconnect ispunjavaju najviše standarde kvalitete i omogućuju vam jednostavno i brzu montažu uz ogromnu uštedu vremena.

Za vas i vaše projekte uvijek razvijemo optimalno rješenje za pričvršćivanje. Naša posebnost: za pričvrsna rješenja koja planiramo i sa svojim proizvodima izvodimo sami preuzimamo potpunu garanciju.

Pressix CC

Pressix CC, iznimno brz sustav montaže od profesionalaca za profesionalce

Geschäftsfeld Siconnect

Uz pomoć našeg tračnog sustava Pressix CC profile-vodilice montirate munjevitom brzinom: Sastavni dio postavite u pravi položaj i pritisnite glavu vijka ili navojni pin. Navojna pločica trenutačno uskoči i zaustavi se u profilu-vodilici. Sastavni dio sada je pouzdano pričvršćen i ne sklizne ni u okomitoj tračnici. Položaj možete jednostavno ispraviti i naknadno. Zatim još samo privijte vijke – i već je gotovo!

Sustav Pressix CC jednostavan je za upotrebu i osigurava iznimno brzu i jeftinu montažu. Pogledajte našu snimku o montiranju i uvjerite se sami!

Prenosi