Together we build.
siklasicher.

O PODUZEĆU

Ured Sikla d.o.o. u Hrvatskoj
Svetoklarska ulica 5B
10020 Zagreb

Tel. 00385 (0)1 4400 008
Fax 00386 (0)1 4400 009

Email: info@sikla.hr

Direktor s ovlastima za zastupanje:

Ignac Jantelj

Matični broj: 

1511041

UID za DDV

SI25428683

Odgovornost za sadržaj

Kao ponuđač usluga u skladu sa stavkom 1., čl. 7. njemačkoga zakona o telemedijima odgovorni smo za vlastite sadržaje na ovim stranicama prema općim zakonima. Prema čl. 8. do 10. njemačkog zakona o telemedijima kao ponuđač usluga nismo odgovorni za kontrolu poslanih ili spremljenih stranih informacija ili za istraživanje okolnosti koje ukazuju na nezakonitu djelatnost. Obveze za uklanjanje ili blokiranje uporabe informacija prema općim zakonima ostaju na snazi u nepromijenjenom obliku. Odgovornost za to moguća je tek od trenutka kad doznamo za konkretno kršenje zakona. Odmah čim saznamo za pojedina kršenja zakona te ćemo sadržaje ukloniti.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda sadržava poveznice do vanjskih stranica trećih osoba, na čije sadržaje mi nemamo utjecaja. Zato ni ne možemo preuzeti odgovornost za tuđe sadržaje. Za sadržaje stranica s poveznica uvijek je odgovoran pojedini ponuđač ili upravitelj stranica. Kod uključivanja poveznice provjerili smo sadržavaju li stranice možda kršenja zakona. U trenutku uključivanja poveznice kršenja zakona nismo uočili. Stalan nadzor sadržaja stranica s poveznica bez konkretnih indicija o kršenju zakona nije smislen. Odmah čim saznamo za pojedina kršenja zakona takve ćemo poveznice ukloniti.

Autorska prava

Sadržaji i radovi na ovim stranicama koje pripremaju upravitelji stranica podliježu njemačkom zakonodavstvu o autorskim pravima. Za umnožavanje, obradu, distribuciju i bili kakvu uporabu izvan granica autorskih prava potrebna je pismena suglasnost pojedinog autora odnosno osobe koja je sadržaj pripremila. Preuzimanje i kopiranje ovih stranica dopušteno je samo za privatnu uporabu, ali ne i komercijalnu. Ako sadržaje na ovim stranicama nije pripremio upravitelj, poštovana su autorska prava trećih osoba. Osobito su sadržaji trećih strana označeni kao takvi. A ako unatoč tome primijetite kršenje autorskih prava, molimo vas da nas na to odgovarajuće upozorite. Odmah čim saznamo za kršenja zakona te ćemo sadržaje ukloniti.